FunAction Jooga

Tiistaisin 8.1.–23.4. klo 17–18
Pakilan yläasteen koulu, Pilkekuja 10

Joogatunneilla tehdään joogaan kuuluvia fyysisiä harjoituksia (asanoita), keskitytään hengitysharjoituksiin sekä rentoudutaan lopuksi ohjaajan johdolla. Joogaharjoituksissa ei edetä helpoista liikkeistä vaikeisiin vaan keskitytään kuuntelemaan omaa kehoa ja tehdään liikkeitä sen mukaan. Jooga lisää kehon liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä ja kohentaa kokonaisterveyttä ja fyysistä kuntoa.

FunAction-liikunta on Helsingin kaupungin järjestämää harrasteliikuntaa 13–17-vuotiaille nuorille ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. FunActionin liikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

FunActionin toimintaan tarvitset 25€ maksavan FunAction-liikuntakortin (+4€ ladattava kortti), joita myydään Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Latokartanon liikuntahallin, Liikuntamyllyn ja Töölön kisahallin kassoilla.

Tutustu FunActionin koko liikuntatarjontaan www.funactionnuorille.fi

FunActionin järjestämään joogaan, kuntosalitunnille ja sulkapalloon voit saada liikuntakortin Pulssin kautta ilmaiseksi ilmoittautumalla etukäteen koordinaattorille. Liikuntakortteja on rajoitetusti.