FunAction Sulkapallo

Keskiviikkoisin 9.1.–24.4. klo 16–17
Kannelmäen peruskoulu, Runonlaulajantie 40
Järjestäjä: FunAction-tunnit järjestää Helsingin kaupungin liikuntapalvelut

Haluaisitko pelailla sulkapalloa, mutta sinulta puuttuu maila tai pelikaveri? Tule mukaan sulkapallotunneille yksin tai kaverin kanssa. Tunneilla opetellaan sulkapallon lajitaitoja perusharjoitteiden ja pelien avulla. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet.

FunAction-liikunta on Helsingin kaupungin järjestämää harrasteliikuntaa 13–17-vuotiaille nuorille ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla. FunActionin liikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

FunActionin toimintaan tarvitset 25€ maksavan FunAction-liikuntakortin (+4€ ladattava kortti), joita myydään Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Latokartanon liikuntahallin, Liikuntamyllyn ja Töölön kisahallin kassoilla.

Tutustu FunActionin koko liikuntatarjontaan www.funactionnuorille.fi

FunActionin järjestämään joogaan, kuntosalitunnille ja sulkapalloon voit saada liikuntakortin Pulssin kautta ilmaiseksi ilmoittautumalla etukäteen Pulssikoordinaattorille. Liikuntakortteja on rajoitetusti.