Peliyön ilmoittautuminen on päättynyt

Perjantaista lauantaihin 27.–28.12. klo 18–18
Kannelmäen nuorisotalo, Klaneettitie 5

Legendaariseen 24 tuntia kestävän lanitapahtuman ohjelmassa on tietokonepelaamista, konsolipelejä ja lautapelejä. Ota mukaan oma tietokone tai konsoli datausajan maksimoimiseksi. Nuorisotalon puolesta käytössä on 20 tehokasta pelikonetta. Tapahtuma on 13-18-vuotiaille.

Jokaisen osallistujan pitää hyväksyttää Peliyön lupalappu peliyöhön osallistumiseen huoltajallaan. Tulosta se (tai hae Kannelmäen nuorisotalolta), pyydä huoltajaltasi allekirjoitus, ja ota lappu mukaasi saapuessasi Peliyöhön tai palauta skannattuna sähköpostilla osoitteeseen katja.gelencser@hel.fi

Huom! Ilman lupalappua et voi osallistua peliyöhön!

Peliyö alkaa perjantaina klo 18:00 ja loppuu lauantaina klo 18:00. Saavu paikalle viimeistään klo 20:00 mennessä. Jos pääset paikalle vasta myöhemmin, ilmoita siitä etukäteen.

Myös mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista yms. on hyvä ilmoittaa etukäteen.

Jos perut tulosi, ilmoita siitä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kannelmäen Nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Klaneetitie 5, 00420 Helsinki. Nuorisotalo sijaitsee Kanneltalon alimmassa kerroksessa. Sisäänkäynti katutasosta Sitratorin puolelta.

Operaatio Pulssi tarjoaa kaikille osallistujille ilta- ja aamupalat. Omia eväitä varten on osallistujilla käytössä jääkaappi, pakastin ja mikro. Sitratorilta ja sen läheisyydestä löytyy useampi kauppa ja pizzeria, joissa voi käydä ostoksilla.

Turvallisuussyistä klo 00:00 – 06:00 välillä talosta ei saa poistua. Lähtökohtaisesti oletetaan, että osallistujat ovat tapahtumassa koko sen keston, mikä tarkoittaa sitä, että aikaisintaan kotiin voi lähteä klo 6 lauantaiaamuna, ellei asiasta ole erikseen sovittu huoltajan kanssa. Tapahtuma päättyy lauantaina klo 18, johon mennessä tilojen pitää olla tyhjät.

Osallistujille tarjotaan patjoja ja rauhoitettu tila nukkumista varten. Myös sohvilla voi torkkua, jos siltä tuntuu. Paikalla tulee olemaan koko tapahtuman ajan vähintään 3 nuoriso-ohjaajaa.

Peliyö tulee sisältämään sekä lähiverkkopelaamista tietokoneilla, että monenlaista pelailua useilla eri konsoleilla. Voit ottaa omia konsolipelejä mukaan, jos haluat (huom. ei K18). Lisäksi käytössä ovat muut nuorisotalon välineet: biljardi, pöytäfutis, pingis yms. Tapahtuma tulee olemaan täynnä kaikenlaisia erilaisia turnauksia ja kisoja, parhaimmille luvassa palkinnot. Voit myös halutessasi tuoda paikalle myös oman television ja pelikonsolin. Ne nuoret, jotka eivät tuo omaa tietokonetta paikalle, voivat myös pelata nuorisotalon koneilla joita tulee olemaan 20 käytettävissä.

Tässä vielä listaa siitä, mitä on hyvä muistaa ottaa mukaan:

Lanittajan varustelista (jos oma kone):

– Tietokone (kannettava tai pöytäkone)

– Näyttö (jos otat pöytäkoneen)

– Näppäimistö

– Hiiri

– Kuulokkeet (ei kaiuttimia)

– Virtajohdot sekä jatkojohto riittävillä pistokkeilla

– Näyttökaapeli (jos otat mukaan erillisen näytön)

– VERKKOKAAPELI! Mahdollisimman pitkä. (Lainaamme myös tarvittaessa tapahtuman ajaksi, ilmoita ennakkoon)

Talollamme on myös langaton verkko kaikkien käytössä.

Muuta?

– Matkapuhelin + laturi (yhteydenpitoa varten)

– Juotavaa (laneilla on tarjolla vettä ja mehua + kahvia ja teetä)

– Syötävää. Nuorisotalolta löytyy keittiö ja jääkaappi + pakastin jotka ovat peliyöttäjien käytössä.

– Hygieniavälineet: hammasharja + tahna.

– Makuupussi

– Hyvää asennetta ja meininkiä!

Terveisin,

Katja Gelencser & muut peliyön ohjaajat & Operaatio pulssi
Puh./txt./whatsapp: 040 183 0147 / katja.gelencser@hel.fi