Syysloman ruokakurssi

To 19.10. – pe 20.10. klo 13–15.15

Syyslomaviikon lopettaa kahden päivän ruoanvalmistuskurssi. Kurssilla tehdään klassikkosuosikkeja, kuten hampurilaisia ja pizzaa, mutta voit myös lähettää opettajalle Pulssin kautta toiveita valmistettavista ruoista. Houkuttele kaverisikin mukaan kivalle kokkailukurssille! Muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-aine allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä! J

 

Kurssit järjestetään työväenopiston opetuskeittiössä, Kanneltalon 2 krs. (Klaneettitie 5)

 

Kurssien ohjaaja:

Emilia Myllyviita

 

Järj. Helsingin suomenkielinen työväenopisto & Operaatio Pulssi!

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

operaatiopulssi@hel.fi

040 830 1945