Talviloman ruokakurssit

Talviloman ruokakurssit

Ruuanlaittoa

Ma 19.2.– ti 20.2. klo 12.30–14.45

Leivontaa

Ke 21.2.– to 22.2. klo 12.30–14.45

Työväenopiston opetuskeittiö, Kanneltalon 2 krs. (Klaneettitie 5)

 

Kokkailukurssilla keskitytään parin eri maan ruokakulttuuriin ja leivontakurssilla tehdään suolaisia ja makeita herkkuja jauhot pöllyten! Toiveita kurssien sisällöistä voit lähettää Pulssikoordinaattorille ennen kurssien alkua. Ota rasioita mukaan, sillä kursseilta jää usein tuliaisia kotiin vietäväksi!

 

Kerrothan mahdollisista allergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Opettaja: Emilia Myllyviita

Ilmoittautuminen:

operaatiopulssi@hel.fi

p. 040 830 1945