Toiminta

Valitse, ilmoittaudu ja kokeile

Operaatio Pulssin toiminta on maksutonta ja avointa 12–18-vuotiaille, ellei sisällön kohdalla mainita toisin. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Viimeisimmän esitteen löydät täältä. 

Kurssit, työpajat ja retket vaativat ennakkoilmoittautumisen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kiinnostuneita voidaan ottaa myös varasijoille. Voit ilmoittautua sähköpostitse, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai harrastushaku.fi-osoitteessa. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Työväenopiston kurssit vaativat myös henkilötunnuksen ja osoitetiedot. Tietosuojasta on huolehdittu harrastushaun yhteydessä lain edellyttämällä tavalla.

Ilmoittaudu mukaan

harrastushaku.fi (hakusanaksi kurssin nimi)

sähköposti: pulssi.lantinen@hel.fi

puhelin ja whatsApp: 040 830 1945

 

Valokuvaamme ja videoimme ajoittain toimintaamme viestintää varten. Kuvia käytetään Helsingin nuorisopalveluiden julkaisuissa (esim. sosiaalisessa mediassa / nettisivuilla /
esitteissä). Taltiointi tehdään niin, ettei nuoria tunnisteta, esim. tekevät kädet. Jos nuoret haluavat, että heidät tunnistaa kuvista, on huoltajien toimitettava allekirjoitettu kuvauslupa.